Eventsguideról

Az Eventsguide portál és mobilalkalmazással lehetősége van a rendezvényéhez kapcsolódó kommunikációját az elejétől a végéig egy helyen kezelni, legyen szó akár üzleti konferenciáról, akár szórakoztató eseményről, mérettől függetlenül.

FUNKCIÓK
Szolgáltatásunk alkalmas a meghívók, illetve a regisztrált vendégek számára egyedi és csoportos e-mailek küldésére. Beállítható a meghívottak száma, a regisztrációs időszak hossza, a jelentkezők adminisztrálása illetve jóváhagyása, utókövetése. Létrehozhat rejtett eseményeket, melyeket csak a meghívottak láthatnak. A meghívóhoz csatolt naptárbejegyzéssel menthető az esemény Outlook, Gmail és iCalendar naptárba.

Az Eventsguide rendszert támogató mobilalkalmazás segítségével könnyen és egyszerűen lehet a felhasználók felé eljuttatni az esemény üzenetét, programját, fontosabb információit, a támogató partnerek adatait. Gyorsíthatja a beléptetést: az alkalmazáson keresztül vagy e-mailben kiküldött QR-kód segítségével egyszerűen és gyorsan azonosíthatja a vendégeket. A mobil alkalmazásban akár minden vendégre egyedileg szabva megjelenhetnek a részletes, szekciókra bontott programok, melyeket értékelhetnek a résztvevők. Az előadókról fotóval és részletes programpontokkal is ellátott információs oldal jeleníthető meg.

INTERAKCIÓ
Az alkalmazással az előadó programpontonként szavazásokat kezdeményezhet az általa feltett kérdésekre, melyre a résztvevők az applikáción keresztül szavazhatnak és tehetnek fel kérdéseket, valós időben alakítva ezzel az előadás mentetét. Az interaktív funkciók segítségével értékes visszacsatolások gyűjthetök az előadásról. Lehetőségé van nyereményjáték és kvíz funkciót is aktiválni. Kiállítását is informatívabbá teheti az Eventsguide alkalmazással. Képeket és leírást társíthat a kiállítás elemeihez. A résztvevők a terembeosztást akár térképes nézetben is megjeleníthetik, így egyszerűsítve a tájékozódást a helyszínen. A mobilalkalmazásban lehetőség van, egyéni konzultációkra való bejelentkezésre is. 

ESEMÉNYSOROZAT
Ha rendszeresen ismétlődő rendezvényt vagy tanfolyamot szervez, a meghívottaknak elég egy applikációt letölteni az eseménysorozat követéséhez.

UTÓKÖVETÉS
Feltöltheti az oldalra az eseményhez kapcsolódó anyagokat (árlisták, elemzések, prezentációk, képek) melyeket szükség esetén jelszóval védhet.

Rólunk

Események További események

2019

szeptember

14

Fenntarthatósági Nap 12

2019

május

30

A digitalizáció az új dopping? Teljesítmény a sport világában

2019

április

24

Digitális vagy unplugged? Kultúra a digitalizáció korában

2019

március

21

Mesterséges intelligencia – intelligens mesterségek

2019

március

14

Digitalizáció az egészségügyben